dimarts, 17 de març del 2009

Guisat de pop amb arròs i patates

Es poden trobar tres tipus de pimenton segons el seu origen: el dolç, l'agredolç i el picant. La varietat més emprada en la cuina diària és el dolç, que aporta als plats una aroma més suau.

Ingredients (6-8 p.)

  • 1 pop d'1 kg.
  • 300 gr. d'arròs
  • 3 patates
  • 1 ceba
  • 3 dents d'all
  • 1 pebrot verd
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pimentón al gust
  • Julivert


Elaboració:

Posa a coure el pop en una olla ràpida amb un got d'aigua i una mica de sal. Tapa i cuina durant 5 minuts a partir de que comenci a sortir el vapor. Retira el pop a un plat i reserva.

Pica els alls, la ceba i el pebrot verd. Pocha-ho tot en una cassola amb un rajolí d'oli i una mica de sal. Afegix el pimenton al gust i l'arròs. Incorpora les patates trossejades i mulla amb el brou del pop. Cuina a foc suau durant 20 minuts.

Talla el pop en trossos i incorpora'l a la cassola. Deixa que bulli tot durant un parell de minuts. Serveix el guisat en un plat profund i decora amb julivert picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada