Es poden trobar tres tipus de pimenton segons el seu origen: el dolç, l'agredolç i el picant. La varietat més emprada en la cuina diària és el dolç, que aporta als plats una aroma més suau.
Ingredients (6-8 p.)
Ingredients (6-8 p.)
- 1 pop d'1 kg.
- 300 gr. d'arròs
- 3 patates
- 1 ceba
- 3 dents d'all
- 1 pebrot verd
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Pimentón al gust
- Julivert
Elaboració:
Posa a coure el pop en una olla ràpida amb un got d'aigua i una mica de sal. Tapa i cuina durant 5 minuts a partir de que comenci a sortir el vapor. Retira el pop a un plat i reserva.
Pica els alls, la ceba i el pebrot verd. Pocha-ho tot bé en una cassola amb un rajolí d'oli i una mica de sal. Afegix el pimenton al gust i l'arròs. Incorpora les patates trossejades i mulla amb el brou del pop. Cuina a foc suau durant 20 minuts.
Talla el pop en trossos i incorpora'l a la cassola. Deixa que bulli tot durant un parell de minuts. Serveix el guisat en un plat profund i decora amb julivert picat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada