dimarts, 31 de març del 2009

Carpaccio de Gambes

  • 300 gr de cues de gambes
  • Ametlles picades
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Modena


Elaboració:


Per fer el carpaccio de gambes, estenem paper de film a sobre del marbre de la cuina. Posem les cues de gambes ben repartides, i hi dobleguem el paper de film al damunt. I ja el tallem. Doblegem-lo bé de la punta perqué no s'escapi cap gamba.

Amb el "rodillo" per fer la massa de la pizza fem pressió perquè s'esclafin les gambes. I ja el tenim! Ràpidament el posem al congelador.

Mentrestant, fregim els caps de les gambes en una paella. Els esclafem perquè treguin el greix. Ho traiem del foc i hi tirem més oli. Així tindrem un oli aromàtic amb gust de gambes. Decantem aquest oli en un bol per amanir els carpaccios.

Opcional: Si hi volem una vinagreta, hi posem una cullerada de vinagre de Mòdena i unes fulletes d'estragó picadetes i ho barregem tot!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada