- 1 Pop de 2 kg
- 6 Patates grosses
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell mòlt picant
- Oli d'oliva verge extra
- Sal Maldon
Elaboració:
Fem bullir el Pop Congelat a foc lent. Quan arrenqui el bull, el tapem i el deixem coure uns 40-45 minuts. A continuació, el treiem i el deixem refredar.
Per un altre cantó, fem bullir les patates (sense pelar-les) entre 12 i 14 minuts. Quan els dos ingredients s'hagin refredat, talleu-los.
Primer escampem les patates pel plat i just a sobre, hi posem el pop ven talladet. Empolsinar de pebre el plat. Per últim hi tirem una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva
Per un altre cantó, fem bullir les patates (sense pelar-les) entre 12 i 14 minuts. Quan els dos ingredients s'hagin refredat, talleu-los.
Primer escampem les patates pel plat i just a sobre, hi posem el pop ven talladet. Empolsinar de pebre el plat. Per últim hi tirem una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada