dimarts, 17 de març del 2009

Fettuccini de sèpia amb calamarsets de costa

Ingredients:

  • 400 g de fettuccini frescos
  • 1/2 kg de calamarsets de costa
  • 1 manat d'espàrrecs verds
  • 1 carbassó
  • Pastanagues
  • Bròquil
  • 1 culleradeta d'oli de tòfona
  • 1 tòfona petita
  • Sal
Elaboració:
Per començar, poseu els espàrrecs, el bròquil, el carbassó i les pastanagues, tot tallat a trossos, en un cassó amb aigua bullint i escaldeu-ho durant un parell de minuts.

Seguidament, deixeu-ho refredar en un bol amb aigua i gel. A continuació, en un cassó amb aigua bullint i sal deixeu coure els fettuccini durant uns 5 minuts. Tot seguit, en una paella amb una mica d'oli salteu les verdures escaldades i els calamarsets. Quan estigui tot dauradet, afegiu-hi la pasta i salteu-ho durant un parell de minuts més. I ja per acabar, emplateu la pasta amb les verdures i els calamarsets, poseu-hi una mica de tòfona ratllada per sobre i amaniu-ho amb l'oli de tòfona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada